// Sherreti

Fillo një rezervim tani

Shiko / Modifiko / Anulo
Data dhe Ora e marrjes
 
keyboard_arrow_right
Data dhe Ora e kthimit
 

Grupet e Veturave

VW UP, Renault Tfingo, ose te ngjajshum

Opel corsa, Renault Clio 3 ose te ngjajshum

VW Polo, Hyundai i20, Seat Ibiza ose te ngjajshum

Hyundai i30 ose te ngjajshum Skoda Rapid ose te ngjajshum

Opel Astra ose te ngjajshum

VW Golf 6 ose te ngjajshum

VW Golf 6 ose te ngjajshum

VW Golf 7 ose te ngjajshum

VW Golf 7 ose te ngjajshum

VW Tuaran 5+2, Opel Zafira ose te ngjajshum

VW Touareg, Hyundai Tuscon ose te ngjajshum

Hyundai Tuscon ose te ngjajshum

VW T5 1+8, Renault Trafic or Simila

12561

Klient te Kënaqur

+100

Veturat

3

Lokacionet

Airport, Prishtine dhe Ferizaj

10

Vite Eksperiencë

çka ne ofrojmë?

rezervo nga webfaqja

Shpejtë dhe sigurtë ju mundëson Autosherreti Rent a Car rezervime nga webfaqja me terheqje te vetures ne dy lokacionet.

merr nga aeroporti

Që nga qasti zbritjes direkt ne veture, Autosherreti Rent a Car ju mundeson tërheqjen dhe kthimin e veturës ne Aeroport.

rezervo nga iphone

Autosherreti Rent a Car lansoi aplikacionin per Iphone IOS, kërko ne Apple Store Sherreti Rent a Car dhe shkarko falas.

asistence

Çdo herë kur ndiheni të pasigurtë mbi shërbimet tona dhe mbi gjendjen teknike të veturës kontato për asistencë .

paguaj me kartele

Autosherreti Rent a Car ju mundëson pagesat edhe me kartelë. Visa , Mastercard, American Express dhe transfer bankar.

bonus kartela

Te gjithe klientet aktual dhe klientet e ardhshem kane mundesine te pajisen me njeren nga kartelat dhe te perfitojne bonus.